Пиво по картках, а їжі Великобританії вуглекислого газу не вистачає
Опубликованно 05.08.2018 10:06
Найбільший оптовик у Великобританії почалося нормування пива, сидру та безалкогольних напоїв, так як зростання попиту на тлі аномальної спеки і Всесвітньої кампанії Кубка Англії стикається з браком харчової вуглекислий газ (СО2), який б\'є поставки.
Букер, який поставляє тисячі магазинів, в тому Londis, магазином бадженс і прем\'єр мереж, а також мереж ресторанів, у тому числі wagamama і Карлуччо, є обмеження пива і безалкогольних напоїв покупках до 10 випадків на клієнта і сидр в п\'яти випадках.
Представник оптовика, який нещодавно був куплений компанією Теско, сказав: “через міжнародної нестачі СО2, у нас виникли деякі проблеми поставок на безалкогольні напої і пиво.
“В даний час ми працюємо з нашими постачальниками, щоб мінімізувати наслідки для наших клієнтів та оптимізувати в наявності з запасом, який доступний. Тому ми не можемо подальших коментарів на даному етапі".
Раціонування є останнім ознакою нестачі, спричиненої високими літніми попит на газовані напої та пиво, у поєднанні з зупинили на нашатирний спирт і біоетанол заводів по всій Європі, які є основними джерелами СО2.
Постачальників курятини, свинини і салат в мішках також були порушені, в той час як ocado та доставкою додому Моррисонов заморожених продуктів постраждали із-за дефіциту сухого льоду, інша форма СО2.
Поставки Хайнекен дуже ніжне і Амстел кеги Джон Сміт вже потрапив. Пивовар сказав: “як і багато інші підприємства харчової промисловості та індустрії напоїв, ми страждаємо від цього недоліку.
"Ми продовжуємо наполегливо працювати, щоб вирішити це питання як можна швидше в наших європейських постачальників, і працюємо з клієнтами, щоб мінімізувати незручності для їх бізнесу."
Кока-Кола також заявив, що він "тимчасово припинена" деякі виробництва через брак газу.
Рітейлери заявили, що вони також бачили деякі перебої з поставками Пепсі і очікував труднощів з іншими напоями, що поставляються надходить у тому числі а 7up, Танго і Маунтін Дью на наступному тижні.
Бриджид Сіммондс, виконавчий директор Британської Асоціації пива і пабу, сказав: “брак СО2 в Європі продовжує впливати на виробників пива у Великобританії, а також сільського господарства і харчової промисловості.
“Ми рекомендували нашим членам продовжувати підтримувати контакти зі своїми постачальниками прямо, де у них є побоювання з приводу постачань, але уважно стежить за ситуацією.
"Ми продовжуємо працювати з урядом з цього питання і закликати до їх допомоги, такі як збільшення ємності для зберігання СО2 у Великобританії, щоб забезпечити це не повториться." Підписатися на щоденні бізнес сьогодні по електронній пошті або слідувати за бізнес-Зберігача на Твіттері @BusinessDesk
Виробники м\'яса птиці і свинини, які використовують СО2 в процесі забою, були серед найбільш постраждалих. Виробництво на найбільшому в Шотландії боєнь для свиней, як очікується, припиняться у вівторок Вдень, за даними торгового журналу Бакалійника, і галузеві джерела сказали, принаймні, два м\'ясопереробних заводів Великобританії були близькі до вичерпання СО2.
Поставки курки тривають, але сповільнилися в якості виробників, у тому числі найбільшим постачальником у Великобританії птиці 2 сестри, перейти на використання електричних водяних бань для оглушення птиці перед забоєм.
Річард Гріффітс, голова британської Ради м\'ясом птиці, сказав: "ми тримаємо на даний момент з трохи інший спосіб робити речі".
Рітейлери кажуть, запаси були збережені, але, що великий обсяг куркою доступний в магазинах зараз було тільки два дні термін придатності, а не звичайна тиждень, тому що виробничий процес був уповільнений.
• Підзаголовком цієї статті було змінено на 27 червня 2018 року, тому що більш ранні версії помилками Букер як Брукер.
Категория: Новости