Окрема морозильна камера дозволить заморозити на всю зиму свіжі продукти у великих кількостях


Опубликованно 29.07.2018 00:36

Окрема морозильна камера дозволить заморозити на всю зиму свіжі продукти у великих кількостях

Навіть найбільший домашній холодильник має порівняно невелике морозильне відділення. Так як багато продукти необхідно зберігати тривалий час при низькій температурі, морозилка швидко заповнюється і місця в ній зовсім не залишається. Щоб вирішити цю проблему, найкраще окремо придбати містку морозильну камеру і тоді туди можна помістити велику кількість харчових продуктів, яких вистачить на довгий час.

Холодильник використовується, насамперед, для зберігання їжі, призначеної до поточного споживання. Тому виробники роблять морозилку в ній набагато менше, ніж відділення з плюсовою температурою. Однак завбачливі господині запасаються фруктами і овочами під час літнього сезону. Якщо раніше багато хто воліли робити консервацію в банках, то з допомогою заморожування продуктів можна вживати їх свіжими протягом усього року. При обробці окропом більшість ягід втрачають корисні вітаміни і мікроелементи, а тому їх краще заморожувати.

Багато хто до цих пір думають, що морозильні камери бувають тільки з вертикальним завантаженням, такі у продавців морозива. На сайті M.ua (http://m.ua/kata/87/) можна побачити, що це далеко не так. Більшість моделей має як раз горизонтальну завантаження, яка найбільш зручна тоді, коли необхідно зберігати різні продукти в різних відділах і потрібно швидко їх знаходити, не складаючи їх один на один, як це відбувається в обладнанні вертикального типу.

Морозильні камери бувають різних розмірів, а тому слід враховувати, який обсяг їжі призначається для зберігання. Якщо в будинку проживає багато людей, варто вибирати моделі з більшою місткістю. І тоді свіжі овочі, фрукти, риба і м\'ясо завжди будуть в достатній кількості на столі цілий рік!

Навіть при відключенні електрики на тривалий час морозильна камера зможе довго тримати мінусову температуру. А це особливо важлива умова для тих місць, де часто пропадає електрика, так як морозилка тут швидко не розморожується, як у холодильнику. Чим більше об\'єм камери, тим довше вона збереже всередині низьку температуру.

Як і звичайні холодильники, морозильне обладнання буває з ручною і автоматичною системою розморожування. Вони відрізняються між собою тим, що перша потребує в тому, щоб раз у рік агрегат повністю размораживался, а другий взагалі сам підтримує оптимальну температуру, не даючи утворюватися льоду на стінках морозилки. Моделі, які мають автоматичну систему розморожування, позначаються наклейками «No Frost», а тому знайти їх серед інших дуже просто.

Кожна морозильна камера має різний клас енергоспоживання. І так як вона працює безперервно цілу добу, слід замислитися над економією електроенергії. Ідеально, якщо морозильна камера володіє класом «А++». Тоді обладнання буде вживати менше 30 кВт в місяць. Маркування енергоефективності також наклеюють прямо на його дверях, що робиться спеціально для зручного вибору покупцям.

Матеріал розміщено на правах реклами ®



Категория: Ремонт